Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Festa infantil a les festes de Sant Raimon

Els esplais i l’Agrupament escolta han tornat a organitzar aquest dissabte la festa infantil de les festes de Sant Raimon.<br />

Aquest és un altre dels clàssics de les festes d’hivern de Vilafranca. La festa infantil, organitzada pel GEP, el MIV i l’Agrupament escolta, tenia lloc dissabte a la tarda al parc de Sant Julià.<br />Durant tota la tarda, hi va haver jocs i activitats per a la mainada dividits per franges d’edat. Un dels membres de la comissió de la festa infantil, el Dídac Salvadó comentava quines eren les activitats i destacava, d’altra banda, que la gent de fora dels esplais no s’anima massa a afegir-se a la festa.<br /><br />Tot i que el temps no va acompanyar massa, els nens i nenes participants van poder gaudir de les activitats que els havien preparat.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: