Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Taller de Les Clotes ha promogut una recollida i donació de joguines

Diumenge, de 12 del migdia fins les 2, i sota el lema, "A les Clotes, cap nen sense joguines" l’associació El Taller de Les Clotes va organitzar a la plaça de la Verema, una donació i recollida de joguines.

Així, tots aquells veïns que disposaven de joguines en bon estat, i que ja no utilitzaven, van poder portar-les a la parada que van muntar amb aquest propòsit. Així mateix, totes aquelles famílies que ho necessitaven podien passar a recollir-les dins el mateix horari.<br />Abans de començar l’activitat, el president provisional del Taller de les Clotes destacava que el taulell ja era ple de jocs i joguines, cosa que presagiava un èxit de convocatòria. Com així va acabar passant.
Darrerament el Taller de les Clotes ha promogut d’altres activitats solidàries i totes, com la recollida de joguines d’ahir, li serveixen per reivindicar serveis necessaris per al barri vilafranquí com la tant anhelada llar d’infants. També reclamen més neteja per un barri que consideren que sempre ha estat ben acollidor. Segons ha avançat l’associació hi ha reivindicacions que seran protagonistes d’una recollida de signatures…

En un primer moment la recollida tindrà lloc al mateix barri i s’estendrà tot seguit per arreu de la Vila.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: