Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El sots inspector Agustí Pàmies substitueix Ramon Chacón a l’Àrea Bàsica Policial dels Mossos d’Esquadra a l’Alt Penedès

Agustí Pàmies és, des de fa quinze dies, el nou sots inspector de l’Àrea Bàsica Policial de l’Alt Penedès. Pàmies s’ha presentat avui davant dels mitjans de comunicació a les instal·lacions de la comissaria de la capital de l’Alt Penedès.

<p />

El nou sots inspector substitueix Ramon Chacón, que ha estat ascendit a inspector i traslladat a L’Hospitalet.<br />Agustí Pàmies té 43 anys i és de Reus. Forma part de la sisena promoció de mossos d’esquadra, la de l’any 1992, i va iniciar els seus càrrecs de responsabilitat a l’ABP de Solsona com a cap de seguretat ciutadana i sots cap de l’àrea. Després va estar com a instructor a l’Institut de Seguretat Pública, va passar a formar part de la Regió Metropolitana Sud i, l’any 2007, va venir a la comissaria de Vilafranca, on fins fa uns dies exercia el càrrec de cap de seguretat ciutadana.<br />Amb el trasllat de Chacón, Pàmies ocuparà el seu lloc i els agents que treballaven amb ell pugen un esglaó. De manera que, des de Mossos han apostat per donar continuïtat a la plantilla que ja hi havia a la capital de l’Alt Penedès.

L’experiència de Pàmies com a cap de seguretat ciutadana a Vilafranca li ha permès tenir controlats els delictes que arriben a la comissaria i per això ha pogut fer una valoració de l’any 2009.

El sots inspector afirma que el nombre de delictes és similar al de l’any anterior però s’ha constatat un lleuger increment a nivell general dels robatoris a l’interior de vehicles.

Agustí Pàmies ha passat de ser l’encarregat de gestionar les patrulles a les seves noves funcions, que seran donar suport al cap en la representació institucional i també portar a la pràctica els diferents protocols i plans regionals que s’hagin de desenvolupar.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: