Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PSC de Vilafranca considera que l’equip de govern actua amb precipitació a l’hora de presentar els pressupostos a la ciutadania

El PSC de Vilafranca considera que l’equip de govern actua amb precipitació a l’hora de presentar els pressupostos a la ciutadania i demana que es repeteixi l’audiència pública.

A través d’un comunicat que va fer públic el grup municipal del PSC ahir poc abans que se celebrés l’audiència, els socialistes afirmaven que l’equip de govern de CiU s’ha vist obligat a retirar la seva proposta de pressupost per el 2010 davant de les crítiques de la resta de grups municipals. En el comunicat del PSC es diu que convergència no compta amb els suports necessaris per aprovar els pressupostos; i que l’únic motiu que havia portat al govern municipal a incloure el pressupost en el proper ple era la petició que havien fet els socialistes d’un ple extraordinari per debatre i acordar mesures anti-crisi. Finalment, amb la decisió de portar els pressupostos al ple de febrer presa, des del PSC consideren que l’equip de govern ha actuat amb precipitació. El regidor socialista Ramon Zaballa comentava que s’hauria de repetir l’audiència pública sobre els pressupostos amb una proposta que sigui realment la que va a ple.

El grup municipal del PSC acaba acusant el govern de CiU d’actuar amb poca transparència i responsabilitat davant dels ciutadans.

<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: