Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El primer nadó vilafranquí de l’any 2010 es diu Michael Ipólito

Ha pesat tres quilos quatre cents grams i és el primer fill de Leila Nomane i la seva parella.

El nadó va néixer el dissabte dia 2 de gener quan passaven deu minuts de dos quarts de quatre de la matinada i avui ha rebut la visita de l’alcalde de Vilafranca a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès. El nadó ha rebut les felicitacions de Pere Regull i també alguns obsequis per part del consistori.
El Michael no és, però, el primer infant nascut a la comarca de l’Alt Penedès. En aquest cas ha estat la Naia Sánchez Zafra que ja ha abandonat l’Hospital comarcal amb els seus pares. És de Santa Margarida i els Monjos i va néixer el mateix dia 1 de gener a dos quarts de nou del matí.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: