Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Conferència sobre el nou IES de La Girada

Dilluns hi haurà una xerrada informativa sobre el nou institut de Vilafranca, que s’ha de fer a la Girada

<br />
L’equip directiu del nou institut de Vilafranca, que s’ha de construir al barri de la Girada i que entrarà en funcionament el proper curs, organitza una xerrada informativa aquest proper dilluns a la tarda, a l’Escorxador.<br />La previsió del Departament d’Educació és que durant el curs 2010-2011 aquest nou centre de secundària aculli dues aules de 1r d’ESO, amb alumnes provinents de centres de primària tant de Vilafranca com de la comarca adscrits als instituts de la vila.<br />És habitual que tots els centres educatius celebrin jornades de portes obertes en aquestes dates prèvies al període de preinscripció que tindrà lloc a partir de dimarts i fins al 16 de febrer. Per això, l’equip directiu del nou institut ja ha començat a treballar i ha organitzat una xerrada perquè totes les famílies interessades en aquesta nova oferta educativa puguin rebre la informació de què es disposa i puguin conèixer directament els responsable del centre. Aquesta xerrada tindrà lloc el proper dilluns a les 7 de la tarda, a l’Escorxador de Vilafranca. El nou institut se situarà en un solar cedit pel municipi i situat al costat mateix de l’escola Dolors Piera. De moment, les aules per a l’alumnat que el curs vinent ha d’inaugurar aquest nou centre se situaran en mòduls prefabricats, però s’espera que en un futur no gaire llunyà es pugui construir l’edifici definitiu. Com que el nou institut encara no està operatiu, les famílies que durant el període de preinscripció demanin aquest centre en primer lloc per al curs 2010-2011 hauran de presentar la sol·licitud a l’Oficina Municipal d’Escolarització, situada al carrer Santa Maria, 2, 1a planta.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: