Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Casanovas torna a Vilafranca amb Julia smells like teen spirit

La Flyhard de Jordi Casanovas torna a Cal Bolet amb Mia Esteve i Ruben Ametllé per oferir "Julia smells like teen spirit".

El Teatre Municipal Cal Bolet reprèn aquest cap de setmana la programació d’espectacles professionals. La primera de les propostes és l’obra Julia smells like teen spirit, de la Flyhard Produccions. Una peça teatral escrita i dirigida pel dramaturg vilafranquí Jordi Casanovas. Amb aquesta nova producció, la Flyhard torna a Cal Bolet, aquesta vegada sense el quartet d’actors habitual, però amb una interessant presència penedesenca: els actors Ruben Ametllé i Mia Esteve, amb Patrícia Bargalló que tanca el repartiment. L’obra es podrà veure durant tot el cap de setmana, ja que se’n faran 3 funcions per tal de garantir la proximitat del públic, que estarà situat a l’escenari en una configuració creada especialment per l’ocasió.<br />Julia smells like teen spirit és un muntatge original de Jordi Casanovas inspirat en La senyoreta Júlia d’August Strindberg i en els darrers dies de Kurt Cobain, el líder de la banda Nirvana. És text al voltant del valor de l’èxit, la fama i el reconeixement social. Casanovas proposa un thriller psicològic on l’espectador va descobrint què pensen i com són realment els personatges.<br />Casanovas opina que la conjugació entre aquesta història i els tres actors de l’obra fa que la proposta tingui un caire diferent a les altres produccions de Flyhard.

A banda de les representacions d’aquest cap de setmana, aquest matí s’ha fet una sessió especial per a alumnes d’institut. Per al dramaturg, aquesta iniciativa és molt interessant a l’hora d’acostar el teatre als més joves.

Pel que fa a les representacions per al públic en general, demà i dissabte seran a les 9 del vespre, mentre que diumenge es farà a les 7 de la tarda. El preu de l’entrada és de 9 €, i com és habitual es poden adquirir a través del Teleentrada o el mateix dia a taquilla poc abans de l’inici de l’espectacle.

A banda de les representacions de Julia smells, Jordi Casanovas té nous projectes entre mans. El més immediat és un encàrrec del Teatre Lliure a ell i a cinc directors més, que han elaborat quatre peces de mitja hora cadascuna sobre la dictadura, la transició i la democràcia a Espanya. Es tracta d’un experiment en què cada director tria dos actors i ha de treballar a la seva peça amb aquests i amb la resta que han triat els altres. Casanovas ha optat per la vilafranquina Clara Cols i el gelidenc Biel Duran. Aquest projecte s’estrenarà al mes d’abril sota el títol Dictadura-Transició-Democràcia i els assaigs començaran d’aquí a poc. D’altra banda, Casanovas segueix immers en el projecte T6 del TNC i està col·laborant amb una altra de les directores que en forma part, la Marta Buchaca, que estrena la seva obra d’aquí a un mes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: