Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Caixa Penedès inicia el Cicle de Concerts d’hivern

Caixa Penedès inicia el cicle de Concerts d’Hivern amb el quartet rus Dominant Quartet.

L’Auditori de Caixa Penedès Fòrum Berger Balaguer acull des d’aquest passat diumenge el Cicle de Concerts d’Hivern 2010 que l’Obra Social de l’entitat financera organitza per vint-i-unè any consecutiu en benefici de diverses entitats assistencials de Vilafranca i comarca. La primera actuació, de les cinc que hi ha programades, era la del quartet rus Dominant Quartet, un dels grups més destacats entre la jove generació de quartets de Rússia.

El concert era a benefici de l’Associació Creixent. <br />El segon concert, aquest diumenge, anirà a càrrec d’Astrid Steinschaden, guanyadora de diversos guardons internacionals i nacionals. A continuació, vindran les actuacions de Carla Pires & fados, el 31 de gener; el Còctel Vienès, el 7 de febrer, i l’Orquestra de Cambra de l’Empordà, el 14 de febrer. Les entitats beneficiàries d’enguany són: Associació Creixent, Fundació l’Espiga; Lliga Reumatològica, amb motiu del seu 20è aniversari; Associació Llambrusca Alzheimer, i Càritas Interparroquial de Vilafranca.<br />Tots els concerts tindran lloc a les set de la tarda a l’Auditori de Caixa Penedès Fòrum Berger Balaguer i per a les entrades -que ja són a la venda a qualsevol de les oficines de Caixa Penedès- es demana una donació mínima de 6 euros. Hi ha una fila "0" per a totes aquelles persones que desitgin fer un donatiu sense assistir al concert.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: