Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Avui comencen les jornades de portes obertes als centres educatius públics dels Monjos

Les jornades es duen a terme cada any abans del període de preinscripció als centres escolars i que enguany, en el cas de l’Educació Primària, Infantil i l’ESO, es durà a terme del 2 al 16 de febrer.

Les jornades de portes obertes es faran a l’escola Dr. Samaranch i Fina avui de 5 a 7 de la tarda. L’escola Arrels, les durà a terme el dijous dia 4 de febrer en el mateix horari i l’escola Sant Domènec de la Ràpita realitzarà una reunió informativa aquest dijous a les 7 de la tarda. <br />Pel que fa a l’Institut El Foix, aquest centre obrirà les seves portes a les visites del públic el dissabte  d’11 del matí a 1 del migdia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: