Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Tallers per a la promoció de la igualtat d’oportunitats en l’àmbit laboral als centres educatius i de formació ocupacional de Vilafranca

En el marc del projecte Igualar que impulsa el Servei de Foment de l’Ocupació de l’Ajuntament de Vilafranca, durant el passat mes de novembre més d’un centenar d’alumnes dels diferents centres educatius i de formació ocupacional de Vilafranca han participat en els tallers de promoció de la igualtat d’oportunitats dins del procés d’orientació acadèmica i professional.

El projecte Igualar, liderat per l’Ajuntament d’Igualada i amb la participació dels ajuntaments de Vilafranca i Manresa, és una iniciativa que pretén lluitar contra la segregació de gènere al mercat de treball a través de diferents accions de formació, prospecció i sensibilització que es desenvoluparan en els tres territoris.<br />Els tallers tenen com a principals objectius informar i orientar a la població jove en totes les possibilitats professionals escollides sense condicionants de gènere, i donar a conèixer bones pràctiques i exemples en l’elecció de carreres tradicionalment masculines per a noies i tradicionalment femenines per a nois.<br />Aportar als i les joves elements per identificar els estereotips i desigualtats de gènere, analitzar les eleccions formatives i professionals dels i les joves i comprovar les discriminacions laborals de les dones, són algunes de les qüestions que es plantegen en ests tallers per a la igualtat d’oportunitats entre homes i dones.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: