Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’habiliten punt de vot anticipat per la consulta del 13 de desembre

Amb l’obertura aquest matí del punt de vot anticipat de la plaça de la Vila, s’ha engegat definitivament el procés que permetrà que tots els vilafranquins de més de 16 anys puguin emetre el seu vot a la Consulta sobre la Independència.

Els llocs de votació anticipat estaran a disposició de la ciutadania els propers dies per a tots aquells que no puguin ser presents a Vilafranca el dia 13 de desembre o per aquells que prefereixin votar anticipadament.<br />Es podrà emetre el vot els dies laborables, d’avui fins el divendres 11, a la Plaça de la Vila, de 10 del matí a 8 del vespre. El dilluns, al Mercat de la Pelegrina, de 9 del matí a 3 de la tarda. El dimecres que ve, al Parc del Molí d’en Rovia, prop del Ricard Fortuny, d’11 del matí a 3 de la tarda. El dijous, a la Plaça de Jaume I, de 9 del matí a 5 de la tarda. I, finalment, el divendres, al Parc de Sant Salvador, de 9 del matí a 5 de la tarda. <br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: