Divendres, 12 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Acadèmia ha investit acadèmic d’honor al president de la Diputació de Barcelona, Antoni Fogué

El divendres, en el marc del Capítol de Nadal que l’Acadèmia Tastavins del Penedès organitza anualment, es va dur a terme un nou capítol d’investidura, amb 15 nous investits.

Es van investir com a Acadèmics d’honor, Antoni Fogué , President de la Diputació de Barcelona i  Montserrat Roca,  directora de l’Associació de l’Espiga. El president de la Diputació va assenyalar el caràcter emprenedor del sector vitivinícola del Penedès i l’evolució dels darrers anys. Fogué  també va afegir que a més ara el sector afegeix tot el que té a veure amb la cultura del vi i el turisme enològic que donen valor afegit. En el transcurs del capítol també es va donar la benvinguda a nous acadèmics de nombre, entre els quals s’hi troba la directora de l’Hotel Casa Torner i Güell, Maria Fustero, que a més s’integrarà a la junta directiva de l’Acadèmia. Segons el President de l’Acadèmia, Joan Tarrada, es va decidir fer un segon capitol d’investidura aquest any degut al gran nombre de sol·licituds rebudes per part de persones de tot Catalunya per formar part de l’entitat.  Aquests nous membres s’uneixen a la 15 que ja en van començar a formar part en la investidura del passat mes d’octubre, i amb ells l’Acadèmia passa a comptar amb quasi 400 associats. En aquest capítol, a més, es va voler retre homenatge a Joan Raspall, un conegut viticultor i Acadèmic del Penedès que acaba de complir 90 anys, també es va lliurar una placa a un dels membres històrics de la junta dels Tastavins, l’Àngel Camí i al fins ara mestre de cerimònies de l’Acadèmia, Pere Anton Amador, que deixen la junta de l’entitat. Al final del sopar es va fer també un agraïment a diferents cellers elaboradors que formen part de l’entitat, lliurant en aquesta ocasió diplomes acreditatius.

 

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: