Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La pista de gel del Centre Vila estarà en funcionament fins al dia de reis

Ja fa set anys que l’Associació de Comerciants Centre Vila organitza la instal·lació i la posada en funcionament de la pista de gel al centre de Vilafranca durant les festes de Nadal. Ho fan com un reclam per potenciar l’activitat comercial del centre en aquests dies de compres nadalenques. <br />

Aquest any, la pista està funcionant amb una bona afluència de públic, sobretot a les tardes, quan la gent també aprofita per comprar.<br />D’altra banda, els nens i nenes que van al Diverhivern també poden patinar a la pista amb l’entrada de l’espai de joc que hi ha instal·lat a l’Escorxador.<br />Es podrà patinar fins al 6 de gener amb els vals de deu minuts que es donen comprant als establiments associats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: