Dijous, 18 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Factoria Escènica Internacional presenta a Cal Bolet Ricard II

Ricard II és la història d’un destronament, però no del destronament del rei Ricard, sinó el del rei com a concepte, el d’un sistema totalitari en el qual un rei ho és perquè ha estat ungit per Déu.<br />

Cada tragèdia històrica de Shakespeare comença per la lluita per aconseguir el tron o bé consolidar-lo, i cada una acaba amb la mort del monarca i amb una nova coronació. Cada pas cap al poder està marcat, sempre, per l’assassinat, la violència i el perjuri. Quan el nou monarca cenyeixi la corona, serà tan odiat com qui l’ha deixada. Ha mort els seus enemics i anirà matant els seus antics aliats. I apareix un nou aspirant al tron en nom de la justícia violada. Comença un nou capítol, una nova tragèdia històrica. <br />Ricard II es portava a escena aquest diumenge al Teatre Municipal Cal Bolet a càrrec de la Factoria Escènica Internacional. La FEI és una plataforma orientada a la creació, producció i difusió de les arts escèniques contemporànies promoguda per artistes independents. Entre altres actors es podia veure el popular Manel Barceló.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: