Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Horaris de la deixalleria i el porta a porta a Sant Sadurní

<br />Les festes de Nadal fan variar els horaris de la deixalleria i la recollida porta a porta a Sant Sadurní.

Durant les properes festes de Nadal, la Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Sant Sadurní ha previst alguns canvis en els horaris del Servei de deixalleria, portamòbil i recollida porta a porta. En concret, la deixalleria estarà tancada les tardes del 24 i del 31 de desembre, mentre que el servei del portamòbil funcionarà el dimecres 23 a la tarda en comptes del dijous 24.<br />Pel que fa a la recollida porta a porta, està previst avançar el seu horari habitual els dies 24 i 31 de desembre. En aquestes dates, vigília de Nadal i Cap d’Any, es començarà la recollida a les 3 de la tarda. Per aquest motiu, es demana a la població que deixi el rebuig a la porta, en cas de comerços, també l’orgànica, abans de l’hora indicada. La resta de dies el servei funcionarà com és habitual. Per qualsevol dubte, es pot trucar al telèfon gratuït 900 46 02 51.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: