Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es presenta el nou portal Vilaentitats, amb tota la informació relativa a les entitats de Vilafranca

Ahir a la tarda es presentava a l’Escorxador el nou portal d’entitats de Vilafranca, Vilaentitats.cat, que substitueix l’antic portal amb l’objectiu d’oferir un espai virtual de trobada, comunicació i intercanvi tant per a les entitats com per a la ciutadania.

Al portal s’hi pot trobar tota l’oferta lúdica, social, cultural i esportiva del teixit associatiu vilafranquí així com les dades relatives a les entitats. Els regidors de participació ciutadana i cultura, Dolors Rius i Raimon Gusi, la tècnica de participació Montse González i la tècnica de Cultura Assumpta Sans van ser els encarregats de presentar aquesta eina molt més completa que l’anterior web de Vilaentitats que ha implicat formació per les entitats i que, principalment, ofereix una informació molt completa. Dolors Rius ho comentava.
La gràcia del nou portal és que les entitats hi tenen accés directe, poden introduir les seves activitats contínuament, revisar-ne la informació o redireccionar els seus propis webs en el cas que els tinguin. La presentació de Vilaentitats.cat s’ha fet després que 45 entitats participessin en diversos cursos de formació.

Al gener, es reprendran els cursos formatius. Per a les entitats que no tenen web i s’han d’iniciar en aquest món, els cursos són complets i duren un total de dotze hores. En el cas de les entitats que ja tenen web propi, el curs és molt més senzill i només dura un parell d’hores.<br />
Per accedir al web només cal entrar a <a href="http://portal.vilaentitats.cat/">http://portal.vilaentitats.cat/</a> i allà hi ha la informació relativa a prop de 300 entitats censades a la vila.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: