Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els veïns de les Clotes demanen a l’Ajuntament que l’aparcament de la plaça del Gas sigui zona verda per els residents

De fet, l’Associació de Veïns del barri de les Clotes ha adreçat una carta a l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, en la qual fa aquesta petició de que l’aparcament de pagament de la plaça del Gas sigui mixta, i que tingui per tant places de zona blava i places de zona verda.

La petició l’argumenten des de l’Associació de Veïns dient que per la proximitat al Centre, les Clotes és una zona en què sovint hi aparquen tant els vilafranquins com els penedesencs que volen comprar en els establiments de la vila. Per aquest motiu, remarcava la presidenta de l’Associació, Beatriz Reina, sovint els veïns tenen problemes per trobar llocs d’aparcament. Una situació que d’alguna manera s’ha vist agreujada diuen per la millora que s’ha fet en moltes cantonades del barri ampliant les voreres i millorant l’accessibilitat. Una mesura que Reina qualifica de positiva, però que d’alguna manera ha fet perdre places d’aparcament al barri. Com a solució proposen aquesta modificació a l’aparcament de la Plaça de les Clotes, instal·lant zones verdes per els residents.
De fet des de l’associació també comenten que sovint aquest aparcament de la Plaça del Gas està pràcticament buit els dies de cada dia, tot i que si està més ple els dissabtes. Alguns veïns l’utilitzen de nit, quan no es paga, però sempre han de tenir present retirar el seu vehicle abans de l’inici de temps de pagament per no ser multats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: