Divendres, 12 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els veïns de Les Cabanyes preparen la consulta popular sobre la independència de Catalunya de cara al mes de febrer

Des de primers de desembre un grup de veïns de Les Cabanyes estant treballant intensament per organitzar en aquest municipi una consulta popular sobre la independència de Catalunya el 28 de febrer, sumant-se d’aquesta manera al què és la segona tongada de consultes que es faran en diversos municipis catalans.

El portaveu dels promotors de la inciativa, Max Miret, comenta que en principi es van reunir uns 32 veïns per formar la coordinadora veïnal.
El passat 16 de desembre van presentar una moció al ple de Les Cabanyes, que va ser aprovada. I han mantingut també contactes amb la coordinadora que impulsa aquestes consultes arreu de Catalunya, i evidentment també amb els qui la van fer possibles el passat 13 de desembre a Vilafranca. Miret explicava també què precisament el fet que hi hagi l’experiència prèvia del passat dia 13 els ha facilita en part la feina, ja que hi ha moltes gestions i tràmits que ja estan més definits.<br />A Les Cabanyes, els promotors de la consulta esperen mobilitzar una bona part dels 700 veïns que calculen podrien optar a participar en la consulta. És a dir, els majors de 16 anys empadronats a Les Cabanyes.

La data de la consulta serà el 28 de febrer, i Miret considera que pot ser una bona data a Les Cabanyes, ja que dues setmanes abans hi ha la festa major del municipi. Un bon moment per poder presentar i explicar la iniciativa a la majoria dels veïns.

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: