Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El gelidenc Jordi Llavina presenta a Vilafranca la seva darrera obra “Londres nevat”

El recull de contes “Londres nevat” és considerat el llibre més compacte, madur i profund de l’escriptor gelidenc Jordi Llavina.

L’autor i el periodista, escriptor i crític literari Gaspar Hernández van presentar aquesta obra dissabte a la tarda al restaurant MerCat.<br />Es tracta de sis contes d’hivern, sis fragments de vida que no es tornaran a repetir. Una nit en què està a punt de nevar, una dona espera la seva filla petita, que no acaba d’arribar mai. El periple londinenc d’un escriptor a quin han encarregat una missió compromesa i que acabarà realitzant-ne una altra ben diferent. Un professor enigmàtic torna, gairebé dues dècades més tard, quan ja ningú no pensava en ell. Una angelical collidora de flors s’acosta als noranta anys. Aquestes són les històries que recull “Londres nevat” en un conjunt delicat en què els personatges s’enfronten amb el seu passat ple de fantasmes.  <br />Jordi Llavina és llicenciat en filologia catalana i treballa com a periodista. Ha publicat els llibres de poemes La corda i el gronxador i Diari d’un setembrista, a més del llibre de relats Ningú ha escombrat les fulles .<br /><br /><br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: