Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El CRAE estarà acabat durant la primera meitat del 2010

Avancen les obres de construcció del Centre Residencial d’Acció Educativa al barri de Sant Julià i està previst que estigui acabat durant el primer semestre de 2010.<br />

Els treballs de construcció del CRAE estan ja molt avançats i, segons les previsions, el centre podria funcionar ja a ple rendiment el curs 2010/2011. Aquest centre és un establiment que, en el futur, oferirà als menors un recurs alternatiu al medi familiar inexistent, deteriorat o amb greus dificultats per cobrir les seves necessitats bàsiques. Aquests equipaments substitueixen temporalment la família en els casos en què l’Administració, a través de la Direcció General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència, detecta una situació de desemparament en el menor i s’ha vist obligada a suspendre temporalment l’exercici de la pàtria potestat als pares.<br />El Govern ha destinat una partida superior als dos milions d’euros per la construcció d’aquest equipament, en uns terrenys cedits per l’Ajuntament al número 39 de l’Avinguda Pla del Diable. El CRAE de Vilafranca tindrà 20 places i acollirà nois i noies de 4 i 16 anys, sobretot de l’Alt Penedès però també de les comarques veïnes. L’equipament ocuparà una superfície de 975 metres quadrats distribuïts en dues plantes. A la planta baixa hi haurà la zona d’hostaleria, personal, administració i gestió tècnica de l’edifici així com la ludoteca i la biblioteca. A la primera planta hi hauran les habitacions.<br />

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: