Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Comencen els concerts de cloenda d’aquest trimestre de l’escola municipal de música

Dimecres van començar els concerts de Nadal que serveixen per acomiadar el primer trimestre dels alumnes de l’escola Maria Dolors Calvet.

Els concerts es reparteixen en dos torns, un que comença a les 6 de la tarda i l’altre a dos quarts de 8. Hi participen les agrupacions, les classes grupals i també alumnes a títol individual de tots els nivells. Hi ha alumnes que ja han tocat aquest repertori en altres concerts durant el trimestre mentre que n’hi ha d’altres que preparen un repertori específic per al concert d’aquestes dates. Un dels professors ens parla dels alumnes que hi participen i també de les peces que interpretaran.
Segons els mateixos professors, aquests concerts serveixen per motivar als alumnes per tota la feina que fan al llarg del curs, tot i que alguns es posen més nerviosos que durant les classes. Els concerts duraran fins al dia 22 amb els mateixos torns, excepte el d’avui divendres que només es farà un únic torn.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: