Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest divendres es reparteix el calendari social de la Fundació Mas Albornà

Des de fa ja tres anys, cada any la fundació edita un calendari social que es distribueix de manera gratuïta a la comarca a través del setmanari El 3 de Vuit. 

Aquest calendari té la particularitat que hi apareixen cares conegudes; així, el primer any hi va haver futbolistes com Messi, Henry o Xavi; periodistes, com Manuel Fuentes, Toni Bassas, Mònica Terribas i personatges de la comarca com en Jordi Llavia o Lluís Esclassans. L’any passat vam col·laborar amb els personatges del Polònia, apareixent al calendari des de Rajoy, fins a Montilla, pasant per Lluís Llach, Ferran Adrià o Jordi Pujol. Enguany, la nostra proposta serà pública aquest divendres, ja que el repartirà el 3 de vuit, i compta amb la participació dels actors Mercè Sampietro, Sergi López, Nausica Bonin , Mar Ulldemolins, Montse Guallar, Mariona Ribas i Ferran Carvajal, entre d’altres. Totes les cares conegudes que hi apareixen així com els fotògrafs i dissenyadors, participen en el calendari de manera desinteresada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: