Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca ha acollit una jornada per incentivar la promoció econòmica municipal, tot commemorant els 20 anys del seu Servei de Promoció Econòmica

Aquesta jornada, organitzada per el Centre Àgora de Vilafranca, tenia com a objectiu oferir un espai de reflexió i intercanvi de coneixements entre agents implicats en la promoció econòmica municipal.

La regidora de promoció econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca, Dolors Rius, remarcava que es tracta de que sigui un punt d’inflexió ja que ens trobem en un moment de crisi i cal buscar noves solucions i propostes.
De fet, s’ha comptat amb la participació en primera instància de l’alcalde de Sant Cugat del Vallès que ha presentat una ponència centrada en l’evolució del seu municipi com a exemple d’organització i de promoció de l’economia. Després s’han pogut seguir també ponències com ara les que parlaven de poblacions com Reus, Mataró i Manlleu. Per Dolors Rius el més important era poder sumar esforços, recollint iniciatives i idees que poguessin ser interessants d’altres municipis, i que els polítics i tècnics assistents a la jornada els puguin aplicar al propi.

La jornada acabava aquesta tarda amb una sessió en que precisament el que es volia potenciar l’intercanvi i el coneixement entre els assistents.

Es tractava d’una sessió de speed networking, en que en breus entrevistes de 5 minuts els participants han de presentar-se i exposar les seves idees bàsiques.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: