Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Unes vuit-centes persones s’apunten a la Nit de Vins per tastar vins i caves del Penedès

Divendres a la nit, a la nau de Cal Figarot, tenia lloc la Nit de Vins, una iniciativa de l’Acadèmia Tastavins del Penedès i el servei comarcal de Joventut.

L’objectiu de la Nit de Vins era fer que la gent, especialment jove, de la comarca es trobés en un espai per tastar els productes del Penedès i gaudir a més d’una oferta cultural protagonitzada pel grup de rock Josephine, i els còmics Pep Plaza i Quim Vila. Unes vuit-centes persones hi van participar i, per tant, va ser tot un èxit pel fet que acomplia la finalitat de la iniciativa. Una iniciativa que s’hauria de consolidar i normalitzar a tota la comarca. El president de l’Acadèmia Tastavins Joan Tarrada ho explicava molt gràficament.
Tarrada destacava tot el que comporta per al Penedès que el consum de vins i caves s’ampliï i es normalitzi en àmbits en què encara no ho està.

La Nit de Vins estava coorganitzada pel servei de joventut del Consell Comarcal de l’Alt Penedès que també fa una tasca durant l’any per promocionar el consum de vins i caves a través de cursos per la gent jove.

Aquests cursos, però, també estan oberts a altres franges d’edat i es fan en diversos municipis de la comarca.

L’any que ve aquests cursos s’ampliaran i arribaran a la quinzena. Per a obtenir informació es pot consultar al Consell Comarcal de l’Alt Penedès o entrar al portal web de joventut www.dinamo.cat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: