Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Segueixen les Jornades de coneixença i intercanvi amb tallers de debat entre la societat civil del Penedès i Al·Hoceima

Les Jornades, organitzades per cooperacció, s’han estructurat en quatre tallers al voltant del desenvolupament, la cultura, l’equitat de gènere, i la inclusió social i hi han participat diverses entitats tant penedesenques com marroquines.

<br />Les jornades tenen un doble objectiu, d’una banda donar suport al procés democratitzador de la societat marroquina i de l’altre, millorar la interacció entre la gent del Penedès i el Marroc.
A cada grup hi han participat diverses entitats, cadascuna d’elles relacionades amb un àmbit concret per tal de crear una xarxa de col·laboració entre elles.

Dins el grup d’equitat de gènere, la presidenta de l’associació de dones AFFA, Zhora Koubia, assegura que la dona marroquí està avançant, però que, en canvi, les que viuen aquí s’estan quedant enrera.

De moment, des de cooperacció es mostren molt satisfets per l’èxit que han tingut tots els actes que s’han fet fins ara.

Paral·lelament a aquests tallers, la delegació marroquina, encapçalada per l’alcaldessa d’Al-Hoceima i el president del Consell de la regió han visitat diversos municipis de la comarca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: