Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

‘Qui té a qui?’ nomena padrí i madrina de l’entitat l’alcalde de Sant Sadurní i la regidora de Benestar Social

L’associació Qui té a qui? Amics dels discapacitats- Capital del Cava va nomenar diumenge padrí de l’entitat l’alcalde de Sant Sadurní, Joan Amat, i madrina la regidora de Benestar Social, Maria Rosell.

Durant l’acte, celebrat al saló de plens de l’Ajuntament, també s’havia de nomenar Ambaixador d’Honor de l’associació el popular ballarí i coreògraf Rafa Méndez, però finalment aquest no hi va poder assistir per un imprevist personal d’última hora. De tota manera Qui té a qui? ha anunciat que el conegut professor del programa "FAMA, A bailar!" del Canal Cuatro de televisió vol desplaçar-se properament fins a Sant Sadurní per conèixer els integrants de l’entitat i participar en un acte benèfic en favor d’aquesta associació sense ànim de lucre.<br />Amat, Rosell i Méndez treballaran desinteressadament per l’associació i contribuiran a donar-la a conèixer. L’alcalde Joan Amat va fer especial èmfasi en l’important recolzament que les famílies amb fills discapacitats troben en l’associació. També va anunciar que l’Ajuntament té en projecte la construcció, al Pla d’en Mestres, d’un edifici amb dos pisos amb serveis per a joves discapacitats i va mostrar-se confiat que les obres puguin iniciar-se el 2010.<br />Els joves discapacitats de Qui té a qui? van lliurar a l’alcalde i la regidora una polsera de plata amb el logotip de l’entitat. Per la seva banda, l’Ajuntament va obsequiar-los també amb regals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: