Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Nit intensa d’incidents i detencions a Vilafranca

Aquesta nit la policia ha detingut a un grup de persones relacionades amb varis robatoris a Vilafranca.

Els incidents s’haurien produït en diversos llocs de la Vila. Un d’ells a una perfumeria del carrer de la Cort. Gràcies a la col·laboració dels testimonis, que han descrit el físic i el vehicle amb el qual han fugit els lladres, i la col·laboració entre la Policia Local i els Mossos d’Esquadra, han pogut detenir els presumptes autors dels robatori a Badalona. Els cossos de seguretat han pogut recuperar el material sostret i els diners en metàl·lic. <br />D’altra banda, durant la nit d’avui hi ha hagut altres incidents al Parc Tívoli amb armes de foc implicades, a la Ferreteria Badia i a la pizzeria la Llar de Vila, entre d’altres. <br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: