Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les noves dependències de la regidoria de la Gent Gran de Vilafranca es posen en marxa per millorar l’atenció a aquest col·lectiu

El regidor de la Gent Gran de Vilafranca, Fernando Garcia, ha presentat aquestes noves dependències situades al carrer Vidal número 3; on fins ara hi havia els Serveis Urbans i Mobilitat. El regidor ha remarcat que aquesta nova ubicació, en un lloc cèntric i a peu de carrer, vol ser un punt de referència de la gent gran de la vila.

Tot recordant que de fet es tracta del mateix equip de persones que fins ara ja treballava en el camp de la gent gran dins de Serveis Socials, Garcia ha explicat que ell vol incidir en algunes qüestions a nivell polític que cal potenciar. Així el regidor ha apuntat que tenen el projecte de fer arribar el servei de podòleg a domicili, amb el sistema de co-pagament, per aquelles persones amb mobilitat reduïda. També ha apuntat que cal tenir present que el col·lectiu de la gent gran és un dels més desprotegits en aquests moments, i que cal donar-los-hi l’atenció que es mereixen.
Els objectius bàsics de la regidoria de la Gent Gran son combatre la sol·litud, lluitar contra els maltractaments i oferir totes les prestacions socials possibles. En aquest darrer punt Garcia ha remarcat també que el pressupost destinat a Serveis Socials el proper any, i per tant també per a Gent Gran, augmentarà.

El regidor estava acompanyat dels treballadors socials, treballadors familiars i l’educador social que composen la plantilla del servei; que han remarcat que continuaran amb les mateixes tasques que fins ara. Així, Francesc Saez ha recordat que tenen projectes en marxa des de fa anys com ara les colònies per a la gent gran, la festa de la gent gran o els intercanvis generacionals que continuaran a banda d’altres que es puguin engegar.<br />Pel que fa a l’atenció social, Nati Santacana apuntava que aquest trasllat que s’ha fet de l’equip que treballa en gent gran cap aquest nou espai no ha d’afectar en l’atenció a les persones; i que per tant es continuaran amb les mateixes prestacions que fins ara.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: