Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Coral de Torrelavit i el cor Etnosons encarregats de cloure el cicle de música de tardor

La sala d’actes del Casal de Cultura de Torrelavit es va omplir de gom a gom per gaudir de la música de la Coral de Torrelavit i del cor de góspel EtnoSons de Sant Sadurní.

La Coral de Torrelavit va ser l’encarregada d’encetar el concert amb la interpretació de sis temes d’estils , èpoques i compositors ben diferents. L’última peça "come with me" interpretada conjuntament amb el cor Etnosons, va servir per donar pas al grup sadurninenc format fa gairebé dos anys amb la voluntat de cantar góspel, entès en el sentit més ampli del terme com a cants espirituals provinents de diversos indrets. El cor Etnosons van interpretar una quinzena de peces passant per cançons tradicionals sudafricanes com el "Ke Arona" o espirituals negres tan coneguts com el "good news" o el "oh happy day".<br />Amb aquest concert es posava punt final a la novena edició del Cicle de Música de Tardor de Torrelavit que es va encetar el passat 8 de novembre i que aquest any s’ha realitzat íntegrament a la sala d’actes del Casal de Cultura.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: