Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

“La clau de vidre”, un nou club de lectura de la Biblioteca Torras i Bages

El proper dilluns 9 de novembre la Biblioteca Torras i Bages engega la proposta “La clau de vidre” un club de lectura que fa homenatge al títol de la novel·la escrita per l’escriptor nordamericà Dashiell Hammett, tot un clàssic de la novel·la negra.

Les trobades d’aquest nou club de lectura tindran una periodicitat trimestral, i sempre es faran en dilluns a dos quarts de 8 del vespre. La professora de literatura Glòria Batllevell serà la persona encarregada de conduir i dinamitzar el grup. El club de lectura està obert a tothom qui li interessi la novel·la negra i li vingui de gust compartir, d’una forma distesa i agradable, les opinions, sentiments o comentaris que els hagi suggerit la lectura. A diferència de les tertúlies literàries, no cal inscripció prèvia, només s’ha de demanar el llibre al taulell de préstec i es proporcionaran 15 exemplars gratuïtament a les 15 persones que primer ho sol·licitin, amb la única condició de tenir carnet de préstec de la biblioteca.
A la primera trobada del proper 9 de novembre es comentarà l’obra La clau de vidre. Les properes trobades seran el dilluns 1 de febrer, on es comentarà Mort a Istambul, de Petros Màrkaris i el dilluns 3 de maig, on la protagonista serà la novel·la titulada Que se levanten los muertos, de Fred Vargas, sempre a dos quarts de 8 del vespre.

A banda, la Biblioteca Torras i Bages també organitza les Tertúlies Literàries cada darrer dimarts i dimecres de mes, a dos quarts de 8 del vespre, i sota la conducció d’Elvira Mestres. En aquestes trobades cal inscripció prèvia per tal d’obtenir el llibre a llegir però són sessions obertes a tothom. Aquelles persones que hagin llegit l’obra corresponent i tinguin interès en la trobada també poden participar-hi sense previ avís

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: