Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Jornada sobre estratègies per al comerç en temps de canvi a Vilafranca

El Patronat Municipal de Comerç i Turisme de Vilafranca ha organitzat una interessant jornada per al dilluns 23 de novembre adreçada a tots els establiments comercials de la vila que porta per títol "Estratègies per al comerç en temps de canvi".

La jornada començarà amb una conferència a càrrec de Xavier Bordanova, professor i director del Centre de Retail Management d’EADA, on parlarà de com la crisi està canviant el comportament dels compradors, de les tendències de canvi que continuaran quan hi hagi la recuperació econòmica, de com aquestes tendències han de permetre dibuixar unes estratègies sòlides per al comerç de proximitat basades en l’especialització, la diferenciació, la localització, la professionalització i l’associació.<br />A continuació hi haurà una taula rodona amb el títol "El comerç familiar com a model competitiu" amb tres casos d’èxit de comerços familiars que pertanyen a tres sectors diferents: una cansaladeria, una botiga d’electrodomèstics i una botiga de roba femenina. Es coneixeran les experiències particulars de cadascun dels comerços i com han aconseguit aportar valor i ser reconeguts pel mercat, ser diferents, innovadors i autèntics.<br />Per a més informacions i inscripcions, cal adreçar-se al Patronat Municipal de Comerç i Turisme de Vilafranca, c/ Fruita, núm. 13, tel. 93 892 03 58, abans del 17 de novembre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: