Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ima Sanchís oferirà una conferència dins el cicle Club d’Opinió

El proper dimarts 10 de novembre, a dos quarts de 8 del vespre, tindrà lloc a la biblioteca Torras i Bages la conferència <em>La capacitat humana: quins són els denominadors comuns de l’excel·lència en les persones?</em>, a càrrec de la periodista Ima Sanchís.

Aquesta conferència forma part del cicle Club d’Opinió, que impulsa l’Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona en 16 biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació, entre les quals hi ha la de Vilafranca. Aquest cicle pretén acostar a la ciutadania temes d’actualitat a través de conferències realitzades per periodistes i altres professionals que són reconeguts en el nostre país com a creadors d’opinió. Ima Sanchís és periodista des dels 16 anys i s’ha dedicat especialment als reportatges de caire social. És la creadora de la secció La contra del diari La Vanguardia, i a banda, també ha publicat diversos llibres.
D’altra banda, tornen els cicles de Llibres de capçalera, que per cinquè any consecutiu organitzen la Biblioteca Torras i Bages i la llibreria l’Odissea.<br />El cicle s’iniciarà el proper dijous 12 de novembre, a 1/4 de 9 del vespre, amb la conferència Borges i la Biblioteca de Babel, a càrrec del crític literari David Roas. La conferència tindrà lloc a la llibreria l’Odissea.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: