Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ha finalitzat la quarta edició del curs sobre la Unió Europea, centrat en aquesta ocasió en la seva política exterior

L’Ajuntament de VIlafranca, a través del Servei de Relacions Internacionals i Cooperació, ha organitzat la quarta edició d’aquest curs que aquesta vegada portava per títol "Política Exterior de la Unió Europea".

<p />

Un curs que s’ha fet els quatre dimarts d’aquest mes de novembre a l’institut Milà i Fontanals. El curs s’adreçava a la població en general i és una iniciativa que es va emprendre l’any 2006 amb la finalitat d’oferir als ciutadans i ciutadanes unes jornades formatives i informatives sobre la Unió Europea a Vilafranca, a través de l’experiència i els coneixements de diferents professionals i experts de l’àmbit europeu.

Cadascuna de les sessions s’ha aprofitat per analitzar les relacions que la Unió Europea manté amb diferents zones geogràfiques del món, concretament l’Àfrica, l’Àsia, la Mediterrània i l’Amèrica Llatina en la darrera, que va servir també per lliurar els diplomes als participants.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: