Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els familiars de nens i nenes amb trastorns per dèficit d’atenció i hiperactivitat presenten la seva associació

El conseller comarcal d’Acció Social, Jesús Salius ha estat l’encarregat de presentar aquesta associació juntament amb dues mares que en formen part , Anna Maria Mateo i Roser Pons. <br />

El Trastorn per dèficit d’atenció amb o sense hiperactivitat, també conegut com a TDAH, es caracteritza per tres símptomes concrets. Dificultat per mantenir l’atenció, hiperactivitat i impulsivitat. Des de l’associació de TDAH asseguren que els tractaments que reben els nens són molt cars, però que ajuden a millorar la seva situació.L’associació té l’objectiu de difondre aquest trastorn i donar suport als pares i mares dels nens que el pateixen, entre d’altres.Per aquest motiu faran activitats com conferències, compartir experiències i debats. El Consell Comarcal i l’Ajuntament de Vilafranca i el de Sant Sadurní han signat convenis de col·laboració amb aquesta entitat. <br /><br />Tothom que es vulgui posar en contacte amb ells, ho pot fer el primer divendres de cada mes a les 9 del vespre a l’escorxador, o a través del correu electrònic: .<br /><br /><br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: