Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els beneficis de la Campanya de l’Ampolla 2008 han estat retornats

Els diners recollits a la campanya de l’ampolla 2008 han estat retornats perquè el projecte no s’ha pogut dur a terme.

Els diners recollits durant la Campanya de l’Ampolla de l’any 2008 lliurats a la ONG Cooperación y desarrollo Siglo XXI, per a la construcció d’un pou a Teubi, al Senegal, han estat retornats a Joves Cristians de Vilafranca. El projecte inicial no s’ha pogut dur a terme i per tant, des de la ONG es va decidir retornar els diners obtinguts en aquella edició de la Campanya, un total de 10.600 euros. La Comissió de Joves va decidir per unanimitat destinar els beneficis obtinguts en aquella edició a Càritas Interparroquial de les Parròquies de Vilafranca. Aquests diners, Càritas els destinarà a reforçar la Campanya de Nadal Solidari 2009.<br /> Des de Joves Cristians es recorda que la pròxima edició de la Campanya de l’Ampolla serà el proper dissabte 9 de gener de 2010 i que, en la mesura que sigui possible, la ciutadania col·labori extraient les etiquetes autoadhesives de les ampolles de cava, per facilitar-ne d’aquesta manera, la seva venda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: