Dijous, 18 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Servei de Català de Vilafranca i l’Alt Penedès aprofita l’inici dels cursos i del Voluntariat per la llengua per inaugurar el local nou

Des de fa uns quants anys, el Servei de Català celebra el començament dels cursos de català per a adults i la represa del programa Voluntariat per la llengua organitzant un acte que serveix per donar relleu a l’inici de dues de les principals activitats que porta a terme el Consorci per a la Normalització Lingüística durant l’any.

Enguany, a aquesta celebració, s’hi afegeix un fet singular: el nou local on està situat el Servei de Català. Així doncs, la inauguració del local i l’inici dels cursos i del Voluntariat se celebraran el 12 de novembre, a partir de les set de la tarda, a les dependències del carrer de Pere el Gran, 32.<br />Un dels atractius que oferirà aquest acte serà l’espectacle "Rondalles de la nostra terra", a càrrec de Jordina Biosca i Mònica Torra. Totes dues ens explicaran rondalles catalanes, de terra endins, del litoral o dels Pirineus, sobre el caràcter català o l’origen de topònims i costums de casa nostra. Simultàniament, es projectarà un DVD que s’ha elaborat sobre el I Aplec del Voluntariat per la llengua i dels cursos de català, que el Centre de Normalització Lingüística de l’Alt Penedès i el Garraf va organitzar el mes de juny passat a Olèrdola, juntament amb algunes imatges d’altres activitats relacionades amb el Voluntariat per la llengua. Tot plegat, presentat en forma de circuit, servirà perquè els assistents recorrin i coneguin les dependències del servei.
L’acte, que és obert a tothom però és especialment destinat als alumnes dels cursos i als participants en el Voluntariat, comptarà amb la presència de representants de l’Ajuntament de Vilafranca, del Consell Comarcal de l’Alt Penedès i del CNL de l’Alt Penedès i el Garraf.<br />A banda d’anar al local nou, per posar-se en contacte amb el Servei de Català es pot trucar al telèfon 93 890 61 79 o bé escriure un correu a l’adreça electrònica: .

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: