Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Comencen les obres de la nova canonada d’aigua de Sant Pere Molanta

Durant la segona setmana d’aquest mes de novembre han començat les obres d’instal·lació de la nova canonada que connectarà les xarxes de subministrament d’aigua del poble de Sant Pere Molanta amb la del polígon industrial.

Es tracta d’una de les inversions rellevants d’aquest mandat municipal planificades per l’Ajuntament d’Olèrdola en matèria de millora <br />de serveis bàsics. Gràcies a aquesta intervenció, la xarxa del poble de Sant Pere Molanta es dimensiona adequadament perquè passi a tenir una capacitat i una pressió que permetin que el poble substitueixi l’actual sistema d’aforament pel de comptadors, molt més eficient ambientalment i que reporta en la majoria dels casos un estalvi econòmic pels veïns perquè només es paga pel consum real d’aigua a la llar.<br />Les obres consisteixen en instal·lar una canonada de 700 metres de recorregut, amb un diàmetre de 200 mil·límetres. Durant els primers dies s’ha instal·lat la nova canonada per l’interior del nucli de Sant Pere Molanta. Ara els treballs continuen pels terrenys agrícoles afectats, abans no es procedeixi a travessar la carretera Nacional 340, el punt més singular de l’actuació.<br />La previsió és que la intervenció es pugui completar abans d’acabar el mes de gener.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: