Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

CiU ha iniciat una campanya per tal d’aconseguir trens semidirectes del Penedès a Barcelona

La campanya, que porta per títol "3a via: El Penedès, via directe a Barcelona", inclourà accions a tots els municipis del Penedès.

<br />El diputat de CiU, Joan Raventós, destaca que la tercera via permetrà reduir el trajecte en tren en més de 15 minuts, i que davant els projectes dek ministeri de Foment és urgent preveure una reserva de sol.
La línia R-4 des de Vilafranca a Barcelona, ha vist com s’han incrementat algunes freqüències i s’han incorporat noves estacions, malmetent el temps total de trajecte. Per tant, segons el diputat nacionalista, la construcció d’una tercera via des de Martorell fins a Barcelona, amb l’articulació d’un bon sistema d’apartadors, pot aconseguir l’objectiu de reduir dràsticament els actuals 55 minuts de trajecte des de la capital de l’Alt Penedès a Barcelona. La campanya s’ha iniciat amb la participació del portaveu de Foment de CiU al Congrés dels Diputats, Pere Macias, que ha explicat que a Madrid per millorar el servei de rodalies amb les ciutats del seu entorn han construit dues vies més. A Bercelona és més complicat però amb una sola via seria suficient.

La campanya s’ha iniciat també amb la participació de Josep Rull, Portaveu d’Infraestructures al Parlament de Catalunya, i els alcaldes de Vilafranca, Pere Regull, El Vendrell, Benet Jané, Sant Sadurní d’Anoia, Joan Amat, i Martorell, Salvador Esteve.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: