Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Caixa Penedès i Caixa Laietana estan ultimant la seva fusió

El director general de l’entitat penedesenca serà el principal responsable.

Segons publica en portada el diari Avui, les entitats Caixa Penedès i Caixa Laietana estan ultimant ja els detalls de la seva fusió i es preveu que l’acord es pugui tancar en les properes setmanes. El rotatiu apunta que el desig de les dues entitats era continuar soles o bé buscar una aliança fora de Catalunya per minimitzar l’impacte sobre la plantilla. Però, finalment, han assolit un acord i, segons la planificació de les direccions generals, el pla es presentarà al govern i al Banc d’Espanya abans d’aquest Nadal.<br /><br />El diari Avui també afirma que Ricard Pagès, el director general de Caixa Penedès, serà el màxim responsable de l’entitat que resulti de la fusió en un primer moment.<br />Amb aquesta operació, el mapa de les caixes catalanes queda dissenyat definitivament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: