Divendres, 12 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ajornada la trobada d’alumnes de Sant Elies de Vilafranca

Circumstàncies d’organització han obligat a ajornar la Segona Trobada d’Antics Alumnes del Col·legi El Carme- Sant Elies que s’havia de celebrar a Vilafranca aquest proper dissabte dia 28 i que s’iniciava amb una missa a les 8 del vespre a la capella de l’escola que també ha estat ajornada.

Les persones que havien realitzat el pagament del sopar poden posar-se en contacte amb la porteria del col·legi per tal de recuperar l’aportació realitzada. La junta directiva de l’associació està treballant en l’organització d’altres activitats de cara als propers mesos.

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: