Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Taller nutricional per a malalts de càncer amb l’objectiu d’ajudar a minimitzar els efectes dels tractaments

La Junta Local de Vilafranca de l’Associació Espanyola contra el Càncer -AECC- organitza un TALLER NUTRICIONAL PER A MALALTS DE CÀNCER, el proper dia 6 de novembre a les 6 de la tarda a la sala 3 de L’Escorxador, a càrrec de Pilar Casas, farmacèutica i nutricionista, membre de l’Associació Catalana de dietistes-nutricionistes.

L’objectiu del taller és conèixer les diferents simptomatologies causades pels tractaments que s’apliquen al malalts de càncer (diarrea, vòmits, gastritis.. ) i, a partir de cada d’elles, aprendre la forma més adient de preparar els aliments per tal de minimitzar-ne els efectes. S’Analitzaran tècniques de cocció, formes d’enriquir els aliments, preparació de liquats, infusions, suplements alimentaris…<br />El taller tindrà una durada de dues hores i s’estructurarà en 2 parts: una part teòrica per introduir els consells dietètics i una part pràctica que consistirà en preparar i degustar per exemple liquats, infusions i diferents tipus de llets d’origen vegetal. <br />L’assistència és gratuïta i està limitada a 25 places. Les persones interessades cal que truquin per inscriure’s al telèfon 618 98 52 74 (Montse).

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: