Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Sadurní tornarà a tenrir el Debat sobre l’Estat de la Vila

El Debat sobre l’Estat de la Vila es farà el 4 de novembre i tota la ciutadania pot formular preguntes

En compliment del Reglament de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Sant Sadurní, el proper 4 de novembre, a les 8 del vespre, el Casal d’Entitats acollirà novament el Debat sobre l’Estat de la Vila. Si bé en aquest acte, que es convocarà com si fos un ple municipal extraordinari, hi intervindran tots els grups municipals, la seva principal finalitat és donar la veu als sadurninencs i a les sadurninenques.<br />Les persones interessades a participar en el Debat sobre l’Estat de la Vila d’aquest 2009 hauran de presentar un màxim de tres preguntes per escrit al registre d’entrada de l’Ajuntament, ubicat a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, als baixos de la Casa de la Vila, o bé tramitar-ho a través de la web municipal (www.santsadurni.cat), abans de les 6 de la tarda del dimarts 3 de novembre. Posteriorment, la Junta de Portaveus haurà de donar el vistiplau a les preguntes i acceptar-les per tal que formin part del debat. En principi, les persones que formulin preguntes hauran de llegir-les i argumentar-les personalment el dia del debat.<br />Com a novetat d’enguany, segons una modificació del reglament aprovada per ple, la ciutadania que no hagi pogut formular les preguntes prèviament, tindrà l’opció de fer-ho el mateix dia del debat. Cada ciutadà només en podrà presentar una i l’haurà de lliurar a la taula que hi haurà a l’entrada del Casal d’Entitats. S’acceptaran un màxim de 10 preguntes de darrera hora per ordre de recepció.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: