Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Regull es compromet davant dels veïns a treballar per resoldre problemes del barri de l’Espirall

L’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, iniciava ahir a la nit a l’Espirall una tanda de reunions amb el veïnat de tots els barris amb la finalitat de conèixer de primera mà l’opinió del veïnat i alhora recollir les seves propostes i suggeriments per millorar el barri i Vilafranca.

La reunió, oberta a tot el veïnat, es va fer al gimnàs de la plaça Doctor Bonet i va servir per mantenir un contacte directe del nou govern municipal amb els veïns. L’alcalde va poder recollir les demandes de l’Espirall, que Regull considera endèmiques i que cal resoldre. L’alcalde, que estava acompanyat per diversos regidors de l’equip de govern, el cap de la policia local i el president de l’associació de veïns,  es va comprometre a treballar per tal de posar solucions a problemes de deixadesa a la via pública, o de civisme i seguretat ciutadana. Va apuntar també que la doble direcció del carrer Santa Clara respon també a una petició dels veïns de l’Espirall, per tal de millorar la seva comunicació amb la resta de la vila.
 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: