L’Escorxador organitza diverses xerrades al voltant de la nutrició macrobiòtica
Tenir cura de l’alimentació diària contribueix a regenerar l’organisme, enfortir-lo i prevenir desajustos, entre d’altres beneficis.
<p />
Amb l’objectiu de donar-los a conèixer, l’Escorxador organitza 3 xerrades gratuites a càrrec de la nutricionista Joana Palmero que a través de la macrobiòtica ensenya de manera senzilla els fonaments d’una bona alimentació d’acord amb les necessitats personals. La primera xerrada va anar sobre la dona i l’alimentació. La nutricionista Joana Palmero, vol demostrar que una bona alimentació suposa un equilibri emocional.
<br />A banda també es fan cursos de cuina per aprendre a cuinar correctament els aliments per aprofitar les seves propietats i treure’n el màxim profit. Els cursos duren 10 hores i tenen un cost de 150 euros. Però també hi haurà tallers més senzills, amb la mateixa durada, per arribar a altres persones que no necessitin una cuina tan medicinal i que seran més econòmics.
Palmero també ha volgut destacar que és important adaptar l’alimentació a les característiques de cadascú, tot i que hi ha unes pautes generals. A banda d’aquesta primera xerrada, durant els propers mesos se n’organitzaran d’altres. Concretament el 27 de novembre es parlarà de la cuina macrobiòtica o energètica i el 5 de febrer de com portar una alimentació saludable avui en dia.