Diumenge, 24 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les aules d’extensió universitària per a la gent gran engeguen el curs amb la presència d’Arcadi Oliveres

Aquesta setmana passada començaven les sessions de les aules d’extensió universitària per a la gent gran, les conferències que, dos cops per mes, porten a Vilafranca diversos experts.

La conferència inaugural anava a càrrec del president de Justícia i Pau i professor d’Economia Aplicada de la Universitat Autònoma de Barcelona Arcadi Oliveres, qui va oferir les seves reflexions sobre la crisi.<br />
Oliveres va deixar clar que la crisi és cosa de tots, no només de les grans empreses i administracions. Per això considera que tots hi tenim alguna cosa a fer. Per exemple, potenciar la idea del cooperativisme.

Una altra mesura que proposa Oliveres és fomentar els mercats d’intercanvi.

Finalment, Oliveres destacava que no es poden fer pagar els plats trencats a la immigració, una actitud que es repeteix sovint i que, segons el president de Justícia i Pau, no es pot argumentar econòmicament.

El professor d’economia apuntava com a conclusió que, quan sortim de la crisi, ho hem de fer amb una altra visió i, per tant, no recuperar el creixement sense límits i insostenible que ens hi ha portat.<br />
La conferència inaugural de les aules va comptar amb la presència del president del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, el president de Caixa Penedès i la presidenta de les Aules d’Extensió Universitària per a la Gent Gran.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: