Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’empresa Calsonic dels Monjos acomiadarà 120 dels 174 treballadors de la planta

L’empresa ho ha anunciat aquesta setmana a través d’un comunicat, en que argumenta la decisió per la falta de competitivitat de la divisió de radiadors i condensadors, un fet que els ha provocat importants pèrdues des de fa anys.

La mesura afectarà a empleats de caràcter fix. La mesura provocarà que la plantilla de Santa Margarida i els Monjos passi de 174 a 54 persones, i l’empresa espera amb aquesta reestructura superar els seus problemes actuals.<br />La direcció de Calsonic ha anunciat també que iniciaran en breu les converses amb el comitè d’empresa per negociar les condicions d’aquest expedient de regulació. Ha expressat la voluntat de presentar un pla social, dotat de mitjans tècnics i humans, per ajudar a la recol·locació i la formació dels treballadors afectats. L’empresa, a banda de la planta de Santa Margarida i els Monjos, te un altre centre de treball a la zona franca de Barcelona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: