Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’antiga escola del barri d’Hostalets ja acull equipaments per els veïns d’aquest barri de Sant Martí Sarroca

La inauguració de la reforma es va fer el passat 25 d’octubre

L’Ajuntament de Sant Martí Sarroca segueix amb la filosofia de donar ús públic i posar al servei dels veïns els edificis de propietat municipal que estan en desús. Si primer va ser l’antic Ajuntament reconvertit en Casal d’Avis i després la Cambra Agrària habilitada com a Local d’Entitats, el passat diumenge 25 d’octubre es va inaugurar la reforma de l’edifici de les antigues escoles del barri dels Hostalets.<br />La reforma de la part davantera d’aquest edifici, coneguda com a casa del mestre, ja va ser inaugurada el 2007 com a Casal de la Natura i cedida a les entitats locals que fomenten l’activitat en la natura, el Club Excursionista Sarroca i Societat de Caçadors. Faltava la nau corresponent a les antigues escoles, que és la que l’Ajuntament ha rehabilitat en els darrers mesos. No ha tingut cap cost per al municipi, ja que l’Ajuntament s’ha encarregat d’aconseguir la totalitat del finançament mitjançant subvencions.<br />La finalitat d’aquest edifici és la de posar-lo a disposició dels veïns dels barris dels Hostalets, Can Lleó, La Torre i Romaní, perquè en facin ús de les instal·lacions a nivell associatiu, tal com succeeix a les antigues escoles del barri de la Rovira Roja.<br />La inauguració va consistir en un esmorzar popular organitzat per la Regidoria de Cultura i el suport de la Societat de Caçadors i una jornada de portes obertes a la qual hi va assistir un centenar dels veïns de les quatre barriades convidades.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: