Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Falcons de Vilafranca organitzen un concurs d’aparadors dins dels actes del seu 50è aniversari

Dins del actes del 50è Aniversari dels Falcons de Vilafranca, amb el suport del Patronat de Comerç i Turisme, i les associacions de comerciants del Centre Vila, de l’Espirall i de la Girada, s’organitza un concurs d’aparadors per promoure el comerç local i a la vegada donar ressò als Falcons de Vilafranca.

<p />

Es pot Participar en el concurs pròpiament dit "APARADORS FALCONERS" o simplement col·laborant en l’aniversari engalonant l’aparador amb qualsevol distintiu que reflecteixi els colors de la nostra colla. Podran participar tots els establiments amb aparador a la via pública de Vilafranca. Només es demana que hi hagi un tema únic "Falcons de Vilafranca" amb totes les seves vessants.<br />Els aparadors hauran d’estar guarnits com a mínim, del 9 de novembre al 30 de novembre. Tot i que recomanen tenir-los, fora ja de concurs, fins al 8 de desembre, per coincidir amb les festes d’aniversari dels Falcons.<br />Les visites del jurat s’efectuaran per la tarda de qualsevol dels dies de concurs. El Jurat estarà integrat per professionals de l’art i la decoració i un representant del Falcons que actuarà com a secretari del jurat.<br />Les inscripcions són gratuïtes i s’hauran de formalitzar omplint el formulari que es pot presentar al Patronat de Comerç i Turisme de Vilafranca, l’Associació de comerciants del Centre Vila, l’Associació de comerciants de l’Espirall, l’Associació de comerciants de la Girada, fins el 2 de novembre.

El primer premi està dotat amb 250 € en vals de compra, gentilesa de Centre Vila i realització d’una figura dels Falcons de Vilafranca enfront de l’establiment. El segon premi dotat amb 150 €, gentilesa dels Falcons de Vilafranca i realització d’una figura dels Falcons de Vilafranca enfront de l’establiment; i el tercer premi dotat amb 100 €, gentilesa de Perruqueria Santó i realització d’una figura dels Falcons davant de l’establiment.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: