Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Contes per a adults de Julio Manau repassen la literatura breu llatinoamericana

La sessió portava per nom "Queda’t amb mi! Contes per a foragitar la soledat". Tots estem sols. I tots, en un moment o altre, utilitzem estratègies per esquivar aquesta soledat, encara que de vegades no siguem conscients de com ho fem.

Sota el paraigua d’aquesta idea base, el narrador Julio Manau va explicar dijous al vespre a la Biblioteca Torras i Bages contes d’autors llatinoamericans com Isabel Allende, Mario Benedetti, Angeles Mastretta i Gabriel García Márquez.<br /><br />
El narrador opta per explicar els contes a la seva manera, tot expressant el missatge que ell va rebre en el moment de llegir-los.

La sessió de contes per a adults es va fer a la sala de revistes de la Biblioteca Torras i Bages.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: