Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cine Club Vilafranca reprèn el cicle Cine O·Cult amb un especial de Bola de drac

El cafè restaurant El forat del Pany continua sent la seu d’aquestes sessions especials de cinema.<br />

La mítica sèrie d’animació Bola de drac ha marcat més d’una generació i, per aquest motiu, Cine Club Vilafranca vol retre homenatge als seus populars personatges dedicant-hi el primer Cine O·Cult de la temporada. "Dragon ball: el camino hacia el más fuerte" és la pel·lícula especial que es va realitzar per a commemorar el desè aniversari de la sèrie. Una joia desconeguda per a molts que arriba a Vilafranca aquest diumenge, concretament al cafè restaurant El forat del Pany, que continua sent l’espai emblemàtic del cinema més esbojarrat de Cine Club Vilafranca. La projecció tindrà lloc a dos quarts de vuit del vespre i els socis del cine club hi tenen una consumició gratuïta.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: